сладкиш брауни

сладкиш брауни

Tina 0 114 04.06 01:43
Наслади се на този изключително шоколадово-орехов сет от 24 брауни мини с ядки – особено подходящ за събития по всякакъв повод!

Нашето брауни чийзкейк ще те спечели от раз с изобилието от разтопен шоколад, наситено смлени ядки и неполирана кафява влажна захар Мусковадо.

12_1_1.jpgСпецифичният сладък карамелен аромат на какао захарта в комбинация с наситения шоколад и орехите придават несравнимото наслада на вкуса, а текстурата е леко дъвчаща, както традицията повелява. Това е сладкишът ни с минимално брашно и най-много шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, погръбната в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Ядки, мусковадо захар, натурален какао, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, брaуни тейк а кейк от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо класическо, нещо първородно и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха червен шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.

Comments